Az akvárium egy darab természet, melyet lakásába, vagy irodájába „csempészhet”, ám ennek összeállítása korántsem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. Egy akvárium gondozása, jobban mondva a benne létrejött egyensúly fenntartása nem könnyű feladat. Fontos a méret megfelelő megválasztása, a talaj minősége, valamint a szűrés, fűtés és a világítás sem elhanyagolható. Az akváriumban létrehozott kicsiny ökoszisztéma jelentős részét képezik a növények, melyek nemcsak a látványt szolgálják, hanem fenntartható környezetet biztosítanak a benne található különböző díszhalak számára.Természetesen növények nélkül is lehet kiváló vízháztartású akváriumokat telepíteni, ha a megfelelő technikai háttér beépítésre kerül.A technika, a tengeri akváriumok építésénél is nélkülözhetetlen, hiszen ezek a berendezések segítenek szimulálni a természetes élőhely minőségét. Lényeges szempont a díszhalak összepárosításának illetve együttarathatóságának ismerete. Kollegáink magas szintű szakértelemmel, tudással rendelkeznek, azért, hogy a megrendelői elvárások maximális kiszolgálása mellett az akváriumépítés alapvető szabályai is érvényesüljenek. A megfelelő akvárium összeállításánál a személyes tapasztalat a legfontosabb, cégünk több mint 10 éve foglalkozik édesvízi és tengeri akvarisztikával. 

Klienseink között egyéni valamint céges ügyfelek is megtalálhatóak. Csempéssze be Ön is a természetet otthonába, munkahelyére, így, nem csak családját, munkatársait, de az Önhöz látogatókat is megnyugtathatja a mai rohanó világunkban, illetve még exkluzívabbá varázsolhatja környezetét.

Segítünk megvalósítani egyéni elképzeléseit, a tervezéstől a kivitelezésig, valamint a szakszerű karbantartást is vállaljuk.

 

Szolgáltatásainkról röviden, vállaljuk:

  • akváriumok tervezését
  • telepítését
  • bérbeadását
  • komplett rendszerek kivitelezését
  • szakszerű karbantartást
  • akvarisztikai termékek,berendezések,beszerzését,é ;rtékesítését

 

Szolgáltatásainkról bővebben is olvashat a „Szolgáltatásaink” menüpont alatt. Amennyiben még nincs elképzelése tekintse meg „Ötleteink”- et, a „Referenciáink”-nál pedig Ön is betekinthet, hogy hogyan is „csempészük be” a természetet a szürke hétköznapokba.

Már megvan a konkrét elképzelése…, vagy még nincs, csak eldöntötte, hogy így szeretné dekorálni otthonát, irodáját…

„Kapcsolat” menüpont alatt megtalálhatja elérhetőségeinket, ahol kérdéseit el is jutathatja hozzánk, vagy keressen minket a Facebook-on.

Forduljon hozzánk bizalommal!Hírek, akciók
Ajánlom